Adaptació de cotxes per minusvàlids

Adaptació de cotxes per minusvàlids | Clínica de l'Automòbil

Empresa especialitzada adaptant cotxes per minusvàlids

Adaptem qualsevol tipus de vehicle a les teves necessitats. Sol·licita'ns pressupost sense compromís.

En què consisteix el servei d'adaptació de vehicles?

El servei d'adaptació de cotxes per minusvàlids que oferim a la Clínica de l'Automòbil està dirigit a totes aquelles persones que tinguin algun tipus de discapacitat i vulguin conduir el seu propi vehicle amb les adaptacions pertinents.

Quins serveis inclou?

Com hem comentat, es tracta d'un servei completament personalitzat, ja que no totes les persones tenen les mateixes necessitats. Per aquesta raó, una vegada vinguis a nosaltres amb la corresponent acreditació mèdica de discapacitat, estudiarem el teu cas i et proposarem les millors alternatives. Estàs parlant d'accessoris i serveis molt diversos, com a dispositius para persones tetraplègiques, pedals especials d'embragatge i accelerador, comandaments auxiliars d'accionament o acceleradors electrònics, entre uns altres.

Haig de viure a Barcelona per poder gaudir d'aquest servei?

La nostra empresa està acreditada pel Ministeri d'Indústria, Enginyeria i Turisme i per l'Ajuntament de Barcelona per realitzar aquestes tasques. Això vol dir que no podem treballar per clients que procedeixin de fora d'Espanya (per qüestions de llicències), però si per qualsevol client del nostre país. Per qüestions operatives i funcionals, el nostre àmbit de treball fonamental està centrat a Barcelona (sobretot la zona sud), Tarragona i Manresa. A més a més, a la Clínica de l'Automòbil oferim els nostres serveis a particulars i a empreses i professionals.