Empresa adaptadora de cotxes

Empresa adaptadora de vehicles | Clínica de l'Automòbil

Empresa adaptadora de cotxes per minusvàlids a Barcelona

És necessari que compleixis una sèrie de requisits per poder adaptar el vehicle.

Tots els treballs que realitzem a la nostra empresa adaptadora de cotxes estan totalment garantits i tenen l'aval d'un equip de treball amb una dilatada experiència i una de les marques més importants al sector a escala mundial (Guidosimplex). Per poder sol·licitar els nostres serveis és fonamental tenir una sèrie d'acreditacions que passem a resumir a continuació:

  • Per poder sol·licitar els nostres serveis és fonamental que ens presentis la certificació mèdica de discapacitat teva i del teu familiar, ja que sense ella no podem començar els nostres treballs d'adaptació del vehicle.
  • Una vegada que hàgim acabat l'adaptació és obligatori que el vehicle passi una inspecció i legalització per part de les autoritats. És necessari portar el cotxe a la ITV i allà un inspector del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme li donarà la seva aprovació i ho registrarà com a vehicle modificat.
  • A la Clínica de l'Automòbil podem modificar qualsevol vehicle del mercat, independentment de la seva marca o model. Per a això disposem tant d'equips i sistemes estàndard, com altres personalitzats.
  • No existeix un termini establert, però el temps mitjà que triguem des que rebem el vehicle fins que es troba totalment operatiu i modificat és d'aproximadament dues setmanes.
Per a qualsevol consulta o aclariment posa't en contacte amb nosaltres trucant al: 93 213 25 55.