Empresa adaptadora de vehicles

Empresa adaptadora de vehicles | Clínica de l'Automòbil

Empresa adaptadora de vehicles per minusvàlids a Barcelona

Estem especialitzats adaptant cotxes per persones de mobilitat reduïda.

El transport de persones discapacitades es converteix, en moltes ocasions, en un handicap que moltes famílies han de solucionar sense saber com fer-ho o a qui recórrer. A la Clínica de l'Automòbil t'oferim un servei integral i personalitzat, que comença amb l'assessorament per part del nostre personal i acaba amb l'adaptació completa del teu vehicle. Som de les poques empreses a Espanya que estem especialitzades per aquest servei i, a més a més, tenim l'experiència i suport d'una marca capdavantera al sector en aquest àmbit: Guidosimplex.

Som una empresa adaptadora de vehicles des de 1986, encara que els nostres socis treballen com instal·ladors de comandaments Guidosimplex des de 1979. Aquesta experiència contrastada i l'àmplia trajectòria de la nostra firma és, precisament, el que ens ha permès afermar-nos al sector com una empresa seriosa, a la qual poder confiar en els pitjors moments. Som conscients que per molts de vosaltres és molt complicat fer el pas d'adaptar el vehicle familiar pel transport d'una persona amb mobilitat reduïda, però l'esforç que realitzem nosaltres perquè es trobin en un espai còmode i confortable és també molt gran.

En resum, la nostra activitat se centra en dos serveis molt diferenciats entre si, que són els següents:

  • Adaptació de vehicles per la seva conducció per part de persones discapacitades/li>
  • Adaptació de cotxes per poder transportar persones discapacitades o de mobilitat reduïda

A més a més, a la Clínica de l'Automòbil també ens encarreguem de serveis tan variats com la mecànica general de l'automòbil, xapa i pintura. Es pot dir que el nostre és un servei integral, que es presta per complir estrictament amb les teves necessitats i expectatives.