Transport de persones discapacitades

Transport de persones discapacitades | Clínica de l'Automòbil

Adaptació de cotxes pel transport de persones discapacitades

Ens encarreguem de la modificació i manteniment del vehicle. Servei integral.

El servei d'adaptació de vehicles pel transport de persones discapacitades està dirigit a particulars i professionals (com per exemple taxistes) que necessiten adaptar el seu vehicle per portar a familiars o clients que tinguin algun tipus de discapacitat o mobilitat reduïda (poden ser persones grans, incapacitats temporals, malalts, etc.)

Ens fem càrrec de tots els tràmits administratius

Aquesta és la solució perfecta per tots aquells que han estat conduint el seu cotxe durant anys i que ara, per les raons que siguin, no poden seguir fent-ho i necessiten que algú ho faci per ells. En aquests casos existeix l'opció d'adaptar el vehicle per aquest tipus de persones com passatgers del mateix (no com a conductors). Es tracta d'un servei molt especialitzat, ja que és necessària la intervenció d'un enginyer, que farà un estudi complet de les necessitats del client i redactarà un informe on descrigui les modificacions que són necessàries.

Per a aquest tipus de servei no fa falta que ens presentis cap certificat mèdic, però les modificacions es realitzaran en funció del vehicle i els tràmits són una mica més extensos que als casos de modificació pel conductor.

Sol·licita informació sense compromís

A la Clínica de l'Automòbil garantim la màxima seguretat i confort, servei avalat per Guidosimplex, firma a la qual estem adherits. Per obtenir més informació sobre aquest tema ens pots enviar un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: infoclinicadelautomovil.net.